​Udskiftning af vinduer, døre og facadeelementer

Har dine gamle vinduer kapituleret over for det danske klima efter mange års tro tjeneste? Hos CASADANA A/S udskifter vi dine utidssvarende døre og vinduer med nye, der er tilpasset nutidens krav og moderne standard. Vi sælger, udskifter, monterer og renoverer vinduer for både private og erhverv i blandt andet Brøndby, Glostrup, Hvidovre og omegn. Vi sælger kun DVC godkendte produkter fra de førende danske vinduesfabrikker.

Nye vinduer og døre kan reducere dit elforbrug

Udskiftning af vinduer og døre vil ikke nødvendigvis koste en formue. Med de rigtige vinduer og døre kan du barbere 15-20 procent af boligens elforbrug til lys væk. Mere dagslys giver samtidig dine rum et helt nyt liv og skaber bedre livskvalitet for dig og din familie.

Professionel rådgivning og service

Som erfarne fagmænd med mange år i tømrerbranchen, har vi set mange flotte og funktionelle vinduesløsninger. Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når det nye skal tilpasses huset, og hvad der skal til, for at dine nye døre og vinduer holder sig pæne i mange år fremover.​

Her kan du finde meget mere information om produktbeskrivelser af vinduer og døre, samt de forskellige muligheder der er. 

1. Materialevalg og udformning

2. Farver

3. Åbningsfunktion

4. Energikrav

5. Lydkrav

6. Glasmuligheder

7. Sikkerhedskrav

8. Brandkrav

9. Ventilationskrav

10. Fugeløsninger

Nye vinduer og døre i høj kvalitet

Vi tilbyder levering og montering af vinduer og døre fra alle de førende producenter og kan derfor altid tilbyde dig nye vinduer og døre i højeste kvalitet. Vi har blandt andet stor erfaring med montering og udskiftning af vinduer og døre fra følgende fabrikanter:

  • Velfac Vinduer
  • Velux Vinduer
  • KPK Vinduer
  • Outrup Vinduer og Døre
  • Rationel Vinduer og døre
  • Primo Vinduer
  • IdealCombi Vinduer
  • Bøjsø døre og vinduer

Du kan også finde mere information om de forskellige leverandører her.​

Korrekt placering af vinduer og døre

Der findes et hav af forskellige typer af vinduer og døre på markedet. Ved valg af vindue bør du overveje, hvor i din bolig vinduet skal placeres. Skal vinduer for eksempel placeres i husets facade eller taget, skal man placere vinduet så højt så muligt, idet placering har stor betydning for mængden og kvaliteten af det lys, der kommer ind i boligen.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen på udskiftning af vinduer eller døre afhænger af flere ting, eksempelvis materialevalg, specialmål eller standadmål, arbejdets omfang med mere. Når du vælger CASADANA A/S, er du altid sikker på få håndværk i absolut topklasse til en fornuftig pris.

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer eller døre? Ring til os i dag på telefon 43 96 73 73 og fortæl os om dit projekt. Du kan også sende en e-mail til info@casadana.dk.

Casadana A/S // Baldershøj 28, 2635 Ishøj // CVR: ​86966018 // Telefon: Entreprise-afd.: 4396 7373 Service-afd.: 7070 7133 // E-mail: info@casadana.dk​