IGANGVÆRENDE BYGGESAGER

2018:

- Frederiksborggade 7, Kbh K

Ombygning af butik på Strøget lige ved Nørreport station.

Ombygningen omfatter hæve gulvet fra kælderbutik til en butik med gulvhøjde i gadeniveau med højt til loftet. Yderligere skal butikken gå helt ind gennem den bagvedliggende gård og ind i baghuset, hvor vi også skal renovere en lejlighed.

Facaden mod Strøget på forhuset skifter vi vinduer og afrenser og renovere facaden.

-Helsingør Ret

Udskiftning af eksisterende facadeplader med underlag. Plader fra Ivarsson (Etexgroup)

DEAS, administrationselskab.

- Buerne, Albertslund

BO-VEST, Boligforening, Udskiftning af 928 vinduer og døre fra Idealcombi på Eskebuen, Rimbuen og Oldbuen og med Torkil Laursen A/S, som rådgivere. Her udføres der samtidig efterisolering af gavle, samt en udvidelse på en af boligerne med ca. 40 m2. Der udskiftes en stor del af den eksisterende facadebeklædning, pga. rådskader i trækonstruktion.

- Gårdene, Albertslund

BO-VEST, Boligforening, Udskiftning af 1072 stk. vinduer og døre fra Idealcombi med ny dampspærretætning, lysninger og vinduesplader, samt renovering af murer og sokler.

Rådgiver: Torkil Laursen A/S

- Vejleåparken

Byggeskadefonden, AAB, almen boligforening. Udbedring af 123 kviste. Ny tætning udvendig og ny dampspærre indvendigt. Hovedentreprise. September 2017 - Maj 2018.

 - Oldermandsgården

KAB, boligselskab. 110 boliger i København NV. Renovering af 110 badeværelser, imens beboere skal have deres hverdag til at fungere. Udskiftning af tagpap og ovenlys. Udskiftning af tagrender og nedløb. Udskiftning af branddøre i kælder. Ny kloak og etablering af jordledninger. Faldstammer i køkken og bad udskiftes. Varmeanlæg, nye radiatorer og nye vandrør i kælder og alle boliger. Hovedentreprise. Januar - December.


Casadana A/S // Kornmarksvej 26, 2605 Brøndby // CVR: ​86966018 // Telefon: 4396 7373 // E-mail: info@casadana.dk​