SERVICE AF VINDUER - FÅ EN BILLIG SERVICEAFTALE

CASADANA service er din professionelle leverandør af løbende og forebyggende vedligeholdelse, service af vinduer samt reparation af vinduer og døre. Vi har base i Ishøj men servicerer også kunder i Glostrup, Hvidovre og omegn.

Vores uddannede serviceteknikere er specialiseret i at udføre alle typer af vedligeholdelsesarbejde, reparationer, renoveringer på vinduer og døre, hvad enten elementerne er fremstillet i træ, træ/aluminium eller PVC.

Vores servicebiler medbringer et stort udvalg af de oftest anvendte reservedele, så eventuelle reparationer eller udskiftninger kan udføres på stedet. Dermed undgås det i de fleste tilfælde at vi skal køre ud to gange på sammen service reparation. 

Serviceaftaler

Vinduesfabrikanterne kræver at vinduer og døre smøres og justeres en gang om året. Derfor tilbyder vi at lave en fast serviceaftale, hvor servicegennemgangen udføres i planlagte perioder. 

En løbende vedligeholdelse af boligens vinduer og døre forlænger levetiden og sikre, at der ikke opstår utilsigtet varmetab. Service af vinduer er en langsigtet løsning og en god investering i din bolig.

Service gennemgang

CASADANA Service tilbyder at lave en servicegennemgang af boligens vinduer og døre. Vi foretager servicegennemgang hos større boligselskaber og boligforeninger såvel som hos private boligejere. 

Hvad indeholder en serviceaftale?

Herunder kan du se alle de services og tiltag som vi yder i forbindelse med service på vinduer:

  • Vi kontakter ejendommens driftsansvarlige forud for servicegennemgangen, for at aftale et passende tidspunkt for at udføre vinduesservice.
  • Vi laver varslingssedler til samtlige beboere med oplysning om dato og tidspunkt samt afleveringssted for nøgler, hvis beboeren ikke er hjemme.
  • Vi fremsender varslingssedlerne til ejendommens driftsansvarlige, som omdeler disse en uge før den planlagte servicegennemgang. Hvis servicegennemgangen løber over flere uger, omdeler vi selv varslingerne til de efterfølgende uger.
  • Vi foretager en systematisk gennemgang af boligens vinduer og døre, hvor vi smører de bevægelige dele, tjekker og smører tætningslister samt justerer de oplukkelige dele således, at de slutter tæt.
  • Vi udskifter efterfølgende, ved et andet besøg, eventuelle slidte/defekte slutblik, paskviller, beslag og tætningslister. Materialer og arbejdsløn afregnes særskilt.
  • Vi orienterer ejendommens driftsansvarlige når servicegennemgangen er afsluttet.
  • Vi fremsender en specificeret servicerapport pr. bolig sammen med faktura.

Kontakt os for fast service af vinduer

Er du interesseret i at modtage et uforpligtende tilbud på en serviceaftale omkring løbende vedligeholdelse af vinduer og døre på Sjælland og i København?

Vi kan træffes på telefon: 70 70 71 33 eller sende en e-mail til: service@casadana.dk uden for telefontiden kan du også benytte vores kontaktformular.

Casadana A/S // Baldershøj 28, 2635 Ishøj // CVR: ​86966018 // Telefon: Entreprise-afd.: 4396 7373 Service-afd.: 7070 7133 // E-mail: info@casadana.dk​