Service af vinduer og døre - få en billig serviceaftale​

CASADANA service er din professionelle leverandør af løbende og forebyggende vedligeholdelse, samt reparation af vinduer og døre.

Vores uddannede serviceteknikere er specialiseret i at udføre alle typer af vedligeholdelsesarbejder, reparationer og renoveringer på vinduer og døre, hvad enten elementerne er fremstillet i træ, træ/alu, aluminium eller PVC.

Vores servicebiler medbringer et stort udvalg af de oftest anvendte reservedele, således at eventuelle reparationer eller udskiftninger udføres på stedet. Dermed undgås det i de fleste tilfælde at vi skal køre ud to gange på sammen service reparation.​

SERVICEAFTALER

Vinduesfabrikanterne kræver at vinduer og døre smøres og justeres en gang om året. Derfor tilbyder vi at lave en fast serviceaftale, hvor servicegennemgangen udføres i planlagte perioder. En løbende vedligeholdelse af boligens vinduer og døre forlænger levetiden og sikre, at der ikke opstår utilsigtet varmetab.

Vi tilbyder serviceaftaler til følgende typer erhverv og boligforeninger: 

 • Andelsboligforeninger
 • Boligforeninger
 • Boligselskaber
 • Ejerforeninger
 • Kommuner
 • Offentlige virksomheder
 • Private virksomheder
 • Private​

SERVICE GENNEMGANG

CASADANA Service tilbyder at lave en servicegennemgang af boligens vinduer og døre. Vi foretager servicegennemgang hos større boligselskaber og boligforeninger såvel som hos private boligejere.

Hvad indeholder en serviceaftale?

Herunder kan du se alle de services og tiltag som vi yder i forbindelse med service af vinduer og døre:

 • Vi kontakter ejendommens driftsansvarlige forud for servicegennemgangen for at aftale et passende tidspunkt.
 • Vi laver varslingssedler til samtlige beboere med oplysning om dato og tidspunkt samt afleveringssted for nøgler, såfremt beboeren ikke er hjemme.
 • Vi fremsender varslingssedlerne til ejendommens driftsansvarlige, som omdeler disse en uge før den planlagte servicegennemgang. Såfremt servicegennemgangen løber over flere uger omdeler vi selv varslingerne til de efterfølgende uger.
 • Vi foretager en systematisk gennemgang af boligens vinduer og døre, hvor vi smører de bevægelige dele, tjekker og smører tætningslister samt justerer de oplukkelige dele således, at de slutter tæt.
 • Vi udskifter efterfølgende, ved et andet besøg, eventuelle slidte/defekte slutblik, paskviller, beslag og tætningslister. Materialer og arbejdsløn afregnes særskilt.
 • Vi orienterer ejendommens driftsansvarlige når servicegennemgangen er afsluttet.
 • ​Vi fremsender en specificeret servicerapport pr. bolig sammen med faktura.​

Er du interesseret i at modtage et uforpligtende tilbud på en serviceaftale omkring løbende vedligeholdelse af vinduer og døre på Sjælland og i København? Kontakt os herunder. Du er også velkomment til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine behov, samt priser eller hvis du har spørgsmål til vores serviceafdeling.​

Kontakt os for fast service på vinduer og døre

Kontakt CASADANA Service på tlf. 7070 7133 eller mail: service@casadana.dk for at lave en aftale om servicegennemgang eller andet.

​Reparation af vinduer og døre udføres professionelt

Trænger dine gamle vinduer eller døre til en kærlig hånd? Døre og vinduer kræver løbende vedligehold, så beslag og greb virker som de skal og elementernes tæthed og komfort bevares. Hos CASADANA A/S udfører vi alle former for vedligeholdelse og reparation af vinduer og døre for private og erhverv i blandt andet Brøndby, Hvidovre, Glostrup og omegn.

En reparation af vinduer bevarer bygningens oprindelige udseende

Du bevarer husets stil ved at bruge originale vinduer. Når du vælger reparation af vinduer eller udskiftning af vinduer, vælger du en løsning, der ofte er billigere end at udskifte dine gamle vinduer til helt nye. Vi gennemgår ældre vinduer, såvel plastvinduer, som træ og alu-elementer, og vi har ekspertisen til at kunne servicere og udbedre eventuelle skader, så dine vinduer atter fremstår som nye.​

Få en serviceaftale på løbende vedligeholdelse

Hos CASADANA A/S kan du lave en serviceaftale på vedligeholdelse af dine nye og ældre vinduer.

Regelmæssig vedligehold forlænger levetiden og giver bedre komfort og tæthed med greb og beslag, der altid fungerer. Reparation af vinduer som er under 1 år gamle bør også have service da bygherre skal dokumentere vedligehold i forhold til at kunne opretholde garantien fra vindues producenterne.

Vi laver typisk serviceaftaler hvor vi kommer en gang årligt eller hvert andet år. Kontakt vores serviceafdeling for at høre nærmere.

Hvad koster det at skifte vinduer?

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud og en pris på reparation af vinduer. Du kan ringe til os på telefon 7070 7133 eller sende en e-mail til info@casadana.dk Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig.​

Casadana A/S // Baldershøj 28, 2635 Ishøj // CVR: ​86966018 // Telefon: Entreprise-afd.: 4396 7373 Service-afd.: 7070 7133 // E-mail: info@casadana.dk​