REPARATION AF DØRE OG VINDUER UDFØRES PROFESSIONELT

​Trænger dine gamle vinduer eller døre til en kærlig hånd? Vi tilbyder bl.a. reparation af vinduer, reparation af døre og renovering af døre. 

F.eks. er renovering af døre vigtigt, fordi døre og vinduer løbende kræver vedligeholdelse, så beslag og greb virker optimalt og elementernes tæthed og komfort bevares. CASADANA har base i Ishøj, men vi servicerer også kunder i Glostrup, Hvidovre og omegn.

Reparation af vinduer bevarer bygningens oprindelige udseende

Du bevarer husets stil ved at bruge originale vinduer. Når du vælger reparation af vinduer eller udskiftning af rådne vinduer, vælger du en løsning, der ofte er billigere end at udskifte dine gamle vinduer til helt nye. 

Vi gennemgår ældre vinduer, såvel plastvinduer, som træ og aluminium. Og vi har ekspertisen til at kunne servicere og udbedre eventuelle skader, så dine vinduer atter fremstår som nye.

Få en serviceaftale på løbende vedligeholdelse

Hos CASADANA A/S kan du lave en serviceaftale på vedligeholdelse af dine nye og ældre vinduer. Regelmæssig vedligeholdelse forlænger levetiden og giver bedre komfort og tæthed med greb og beslag, der altid fungerer. 

Renovering af vinduer som er under 1 år gamle, bør også have service da bygherre skal dokumentere vedligehold i forhold til at kunne opretholde garantien fra vinduets producenterne.

​Vi laver typisk serviceaftaler hvor vi kommer en gang årligt eller hvert andet år. Kontakt vores serviceafdeling for at høre nærmere omkring reparation af døre.

Hvad koster det at skifte vinduer?

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud og en pris på vinduesrenovering eller dørrenovering. 

Du kan ringe til os på telefon: 70 70 71 33 eller sende en e-mail til: info@casadana.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig med reparation af vinduer og/eller reparation af døre. 

Casadana A/S // Baldershøj 28, 2635 Ishøj // CVR: ​86966018 // Telefon: Entreprise-afd.: 4396 7373 Service-afd.: 7070 7133 // E-mail: info@casadana.dk​