Professionel facaderenovering udføres på alle facader​

Er facaden til en ansigtsløftning? CASADANA A/S udfører alle former for facaderenovering for både private og erhverv i blandt andet Brøndby, Hvidovre, Glostrup og omegn.

Vi udfører blandt andet følgende:

  • Altanrenoveringer
  • Efterisolering
  • Renovering af murværk
  • Efterisolering af gavle og facader
  • Tagarbejde
  • Andre opgaver inden for facaderenovering.​

Der findes mange muligheder inden for facaderenovering, og vi rådgiver dig gerne, så du igen kan få en bygning med en smuk facade. Vi bestræber os på at levere et færdigt produkt, som du, ved hjælp af vores kyndige rådgivning om fremtidig pleje, kan nyde i mange år fremover.

Professionel styring med sikker hånd

Vi er professionelle byggestyrere, og vores projektledere har mange års erfaring i at udføre projekter af denne art i samarbejde med bygherrer og rådgivere.

Til udførelsen af facaderenovering bruger vi som entreprenør en kombination af vores egen tømrer afdeling samt vores dygtige, faste samarbejdspartnere/underentreprenører.

En facaderenovering med efterisolering

Det er mange typer af efterisolering på gavle og facader. Det kan eksempelvis foregå via indblæsning af isoleringsmateriale. I dag er det desuden meget populært at få isoleringen monteret uden på bygningerne. De nye overflader, der skal beskytte isoleringen, kaldes regnskærm og kan for eksempel udføres som puds eller plader. Når vi udfører facaderenovering, tager vi naturligvis altid højde for bygningens arkitektoniske udseende.

​Vi renoverer husets klimaskærm

Med det lunefulde danske klima, er det vigtigt at have en velfungerende og modstandsdygtig klimaskærm. Med en god klimaskærm reducerer du driftsomkostninger og miljøbelastning for din bygning.

En klimaskærm er det, der adskiller en bygning ude fra inde, tag, ydervægge, døre og vinduer. En ødelagt klimaskærm vil blandt andet give problemer med vandgennemtrængning, træk eller manglende udluftning, hvilket kan føre til forhold med fugt, skimmel og rust. CASADANA A/S kan sikre dig, at din klimaskærm fungerer optimalt og efter hensigten.

Hvad koster facaderenovering?

Har du en trist facade, så kontakt os og fortæl os om dit projekt. Ingen opgave er for stor. Ingen opgave er for lille. Ring til os på telefon 43 96 73 73 eller send en e-mail til info@casadana.dk og få et uforpligtende tilbud eller pris på facaderenovering. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Casadana A/S // Baldershøj 28, 2635 Ishøj // CVR: ​86966018 // Telefon: Entreprise-afd.: 4396 7373 Service-afd.: 7070 7133 // E-mail: info@casadana.dk​