​Reparation af vinduer og døre udføres professionelt

Trænger dine gamle vinduer eller døre til en kærlig hånd? Døre og vinduer kræver løbende vedligehold, så beslag og greb virker som de skal og elementernes tæthed og komfort bevares. Hos CASADANA A/S udfører vi alle former for vedligeholdelse og reparation af vinduer og døre for private og erhverv i blandt andet Brøndby, Hvidovre, Glostrup og omegn.

En reparation af vinduer bevarer bygningens oprindelige udseende

Du bevarer husets stil ved at bruge originale vinduer. Når du vælger reparation af vinduer eller udskiftning af vinduer, vælger du en løsning, der ofte er billigere end at udskifte dine gamle vinduer til helt nye. Vi gennemgår ældre vinduer, såvel plastvinduer, som træ og alu-elementer, og vi har ekspertisen til at kunne servicere og udbedre eventuelle skader, så dine vinduer atter fremstår som nye.​

Få en serviceaftale på løbende vedligeholdelse

Hos CASADANA A/S kan du lave en serviceaftale på vedligeholdelse af dine nye og ældre vinduer.

Regelmæssig vedligehold forlænger levetiden og giver bedre komfort og tæthed med greb og beslag, der altid fungerer. Reparation af vinduer som er under 1 år gamle bør også have service da bygherre skal dokumentere vedligehold i forhold til at kunne opretholde garantien fra vindues producenterne.

Vi laver typisk serviceaftaler hvor vi kommer en gang årligt eller hvert andet år. Kontakt vores serviceafdeling for at høre nærmere.

Hvad koster det at skifte vinduer?

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud og en pris på reparation af vinduer. Du kan ringe til os på telefon 43 96 73 73 eller sende en e-mail til info@casadana.dk Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig.​

Casadana A/S // Baldershøj 28, 2635 Ishøj // CVR: ​86966018 // Telefon: 4396 7373 // E-mail: info@casadana.dk​