Vinduer, døre og facade

- Vinduer, døre og facadeelementer. 

Vi tilbyder uvildig rådgivning, salg og montering af vinduer, døre og facade elementer. Vi har mange års erfaring i udskiftning af vinduer og døre, som gør os i stand til at yde en garanteret professionel rådgivning og service ved udskiftning af vinduer og døre.

Vi sælger kun DVC godkendte produkter fra de førende danske vinduesfabrikker.

- Facaderenovering.

Vi renoverer husets klimaskærm. En klimaskærm er det, der adskiller en bygning ude fra inde, tag, ydervægge, døre og vinduer. En ødelagt klimaskærm vil bl.a. kunne give problemer med vandgennemtrængning og træk eller manglende udluftning, hvilket er uhensigtsmæssigt og kan føre til forhold med fugt, skimmel og rust. 

Med det klima vi har i Danmark skal I have styr på jeres klimaskærm. Med en god klimaskærm bliver driftsøkonomi og miljøbelastning mindre for bygningen. 

Det er også vigtigt at være bevidst omkring isoleringsværdien af tag og ydervægge og heriblandt vinduer og døre.

Vi kan hjælpe med udførelsen af ovenstående. Vi er professionelle byggestyrere og vores projektledere har stor erfaring i at udføre projekter af denne art professionelt i samarbejde med bygherrer og rådgivere.

Til udførelsen af vore projekter bruger vi en kombination af vores egen tømrer afdeling samt dygtige faste samarbejdspartnere/underentreprenører.

Casadana A/S // Kornmarksvej 26, 2605 Brøndby // CVR: ​86966018 // Telefon: 4396 7373 // E-mail: info@casadana.dk​